27. marraskuuta 2011

Varjopuolia

No niin, kyllästyin etsimään sitä oikeaa kattovalaisinta. Hankin siis Ikeasta suhteellisen halvan tavallisen lampunvarjostimen, joka saa luvan palvella kunnes tarpeeksi sykähdyttävä valaisin sattuu kohdalle. Varjostimissa on Ikeassa nykyään sellaiset jännät muljahtelevat metallikehikot, joten saman varjostimet voi asentaa jalka-, pöytä- tahi kattolamppuun.



















Minä panin varjostimen roikkumaan katosta vähän niin kuin väärin päin. Näin sain valon suuntautumaan enimmäkseen ylöspäin, eikä lampunkaan pitäisi häikiä niin helposti.

Ihan siisti jos ei huomaa tuota tursottavaa johtoa.
























Ikävä kyllä Ikeasta ei yleensä pääse pois ilman, että jotain vähän muutakin tarttuu mukaan. Tällä kertaa se muutakin oli pari palaa kangasta. Kukkakangasta esimerkiksi tyynynpäällisiin ja luonnonvalkoinen pellava pöytäliinaksi.
 


















Nyt kuitenkin valot pois ja viltin alle flunssaa parantelemaan. Ompeluprojekti saa odottaa (vaikka vähän tekisi kyllä mieli aloittaa).

4 kommenttia:

  1. Saanhan joskus käydä jäljentämässä tuon pöytäliinan pitsikuvion?
    En ole nähnyt missään ennen tuollaista, se on aika kiva!

    VastaaPoista
  2. Juu toki, tuo pitsijuttu tuossa kuvassa on itse asiassa sellainen puuvillainen pitsiviltti. Se on hankittu Halpa-Hallista tai vastaavasta vuosia sitten.

    VastaaPoista
  3. Näpsä ja nätti lamppu ylösalaisinkin! Hyvä oivallus!

    VastaaPoista