1. marraskuuta 2011

Postia uuteen kotiin

Postinkantaja toi tänään pienen paketin Asoksesta. En missään tapauksessa olisi saanut tilata mitään. Tähän asuntoon ei mahdu yhtään ainutta tavaraa. Mutta pitäähän minun tietää paljonko kello on, vai mitä?



Samaan pakettiin oli joku Asoksella pannut myös oranssit tupsukorvikset.



Ja omituisen ear cuffin.


Samalla kun mallailin uutta kelloani, sain tekstiviestin, joka ilmoitti, että Elloksen paketti on saapunut Siwaan. Siellä pitäisi olla verhotankoja!

Posti on tuonut minulle myös pahvin, josta voi leikata Keskon kauppojen etukuponkeja muuttajille. Olen siis ilmeisesti saanut nuo kupongit osoitteenmuutoksen takia. Pahvin otsikko on "Tervetuloa uuteen kotiin!". Kaikkea ne keksii. Kupongit ovat ihan hyviä, harmi vain, että olen jo kerinnyt kantaa uuteen asuntoon omaisuuden verran muuttoon liittyvää tavaraa läheisestä Anttilasta.

3 kommenttia:

  1. Ihana ear cuff! Tykkään myös oransseista jutuista ja kellosta (tarkoittaako tämä sitä, että jokin vanhoista kelloista ois a-vail-a-ball? Pour moi?)

    VastaaPoista
  2. Joo, se yks juhlakellohan on miulle vähän liian siro. Vois olla, että se etsis uutta kotia jos mie löydän sen tästä kodista.

    VastaaPoista
  3. Mie fanitan korvajutskaa ja kelloa!

    VastaaPoista