28. syyskuuta 2011

Unelmieni Howard

Kuva: furninova.se
Kuva: boknas.fi


















Unelmieni sohva näyttää tältä. Siinä on pienet pyörät etujalkojen tilalla ja se on kauniin valkoinen, suuri ja upottava. Siinä on hyvä ihmisen makoilla television ääressä ja vieraiden istuskella kun ne tulee käymään. Malli on kai nimeltään howard  ja useiden kalustefirmojen tuotannossa, esim. Boknäs ja Kruunukaluste myyvät tällaista sohvaa.

Kuva: dongoffo.fi

















Oikeasti unelmieni kaunotar taitaa olla liian suuri uuteen asuntooni. Ja liian kallis. Ja sitä paitsi, who am I kidding, en voi hankkia valkoista sohvaa, koska mussuttelen ruokaa television ääressä. Ja ne vieraatkin varmasti läikyttäisi siihen punaviiniä. Tai minä.

Pitäisi pitää mielessä itseään fiksumpien ohjeet: Matolla saa kulkea sata kamelia! Pöytään pitää voida iskeä puukko! Oliko näitä siskoni sisustusteesejä vielä muita, jotakin sohvaa koskevaa? Varmaankin ainakin se, että älä osta käytettyä kissankarvaista sohvaa.

3 kommenttia:

  1. Heh, siinäpä ne taisivat olla. Mutta valkoinen (ei kissankarvainen ja kynsitty) sohva on kuitenkin klassikko. Janskin mamman luona on just tuollainen sohva, ja sen peittona on aina joku valkoinen viltti.

    VastaaPoista
  2. Valkoinen jättisohva on aika täydellisen ihana jos ei siis kaada siihen viiniä/kahvia/ruokaa/murhauhreja/jäätelöä/tms. Mutta jos on tarpeeksi oikeanlaisia puhdistusaineita ja/tai laitetaan päälle viltti kun Karita tulee kylään, kaikki toimii. :D

    VastaaPoista
  3. Niinpä! Vilttiverhoilu vie miusta sohvan ideaa pois, mutta jos ei muu auta niin ei muu auta! Nyt kun vielä sais tuollaisen kahdenistuttavana halvalla jostakin.

    VastaaPoista