7. syyskuuta 2011

Dream on, dreamer

Haaveilen muutamasta klassikon asemaan nousseesta sisustusesineestä, ja tietenkin nyt, oikeasti oman kodin kynnyksellä, kuume on noussut. Unelmieni kodissa on ainakin Yki Nummen suunnittelema Modern Art -valaisin. Se on niin kaunis! Pelkäisin tosin että hajotan sen. Toisaalta unelmieni kodissa asuisi ehkä myös unelmieni minä, joka ei peruuta ikkunalaudalta alas takapuoli edellä ja kumauta lasivarjostimella varustettua pöytälamppua säpäleiksi.

Kuva: www.tomorrowsantique.com
















Siellä olisi myös Tivoli Audion Model One -radio. Kuvittelen kuuntelevani kirkassointisesta radiostani sunnuntaiaamuisin rentoa jazzia samalla kun luen lehtiä ja syön herkullista brunssia. Ehdottomasti croissantteja. (Pöydällä on tietenkin leikkokukkia enkä syö itseäni ähkyyn.)

Kuva: kruunuradio.fi























5 kommenttia:

  1. Haha, meinasin lisätä ne tähän juttuun, mutta aattelin ettei ne oo sisustusesineitä.

    VastaaPoista
  2. Onks Modern Artin kupu muuten sittenkin akryylia? Ei tarviis NIIN paljoo varoa peruuttamista yksiössä (ja minäkin uskaltaisin tulla käymään).

    t. Clumsiest ever

    VastaaPoista
  3. Juu, on se. Mutta tuo tarina lasilampusta on ote elävästä elämästä... :D Ja siehän joudut käymään vaikka miulla ois mikä kristallikokoelma.

    VastaaPoista
  4. Mie tuun täysin aina sunnuntaibrunssille jos siellä on croisantteja ja jazzia!

    VastaaPoista