9. syyskuuta 2011

Suihkuverho

Kyllä, suihkuverho. Asunnon kylpyhuone on ihan tavallinen kahdeksankymmentäluvulla kaakeloitu vaalea pieni kylppäri. Muutamissa kaakeleissa komeilee jonkinlainen kukkanen. Hyväksyn sen, ettei kylppärini ole eikä siitä tule mitään koti-spata. Voisi kuvitella, että paras ratkaisu on huomaamaton valkoinen suihkuverho. Ehkä valkoisia kuvioita valkoisella, jos oikein villiksi heittäydytään.

Vessa on kuitenkin erillään muusta asunnosta, katseilta piilossa, ja siellä käyttäisin mielelläni värejä. Nykyisessä asunnossa olen koristellut vessan seinät värikkäillä tauluilla ja saippuatelineenä on kitsch-mikkihiiri. Mikseivät villihevoset siis voisi laukata minun suihkuverhossani? No, ehkei. Mutta jotakin erikoisempaa tekisi mieli hankkia. Seepra?

Kuva: urbanoutfitters.co.uk


Kuva: www.izolashower.com

Kuva: www.izolashower.com



Nämä jo pienen inflaation kärsineet vintage-julisteet ovat kauniita kuvia, mutta toimivatkohan nuo oikeasti suihkuverhoina? Pienessä pimeässä vessassa?

En ole koskaan ollut mikään Las Vegas -intoilija, mutta tämä on aika päheä suihkuverho:

Kuva: www.izolashower.com.

Olen jo pitkään katsellut tätä suihkuverhoa sillä silmällä. Ja tämä oli uusi tuttavuus, mutta aijai! Tropiikki Pohjolassa! (En osannut liittää Marimekon sivuilta kuvia tänne blogiin, siksi linkit.)


Lopulta todennäköisesti päädyn valkoiseen suihkuverhoon à la H&M.

Kuvat: shop.hm.com


Ei näissä mitään vikaa ole, mutta jos kerta voi, niin eikö voisi kokeilla jotakin villimpää?



PS. Tämä turkoosi pöllö sinetöi kohtaloni: on ehkä pakko sisustaa kitsch-kylpyhuone! Harmi kun Urban Outfittersillä on niin kalliit postikulut. Yhteistilaus?

Pöö.

5 kommenttia:

  1. You talkin' to me? Voin harkita yhteistilausta, eiköhän sieltä löydy jotain munkin syksyiseen sisustusnälkään. Tai vaatenälkään. Onpa muuten ihana tuo Marimekon Iso satakieli -suihkuverho. Tykkään kyllä myös Hemukan valkoisista unelmista.

    VastaaPoista
  2. Upea seepra!
    Muakin voisi kiinnostaa yhteistilaus...

    Seuraavan kerran kun miulla on paljon rahhaa, haluaisin meillekin kylppäriin ammeen. Tietysti sen seuraksi täytyy saada tollainen seepra- tai vegas-verho!

    VastaaPoista
  3. Jee! Miulle ei tuu koskaan paljon rahaa, mutta uuteen asuntoonhan on vähän niinku pakko hankkia kaikenlaista....

    VastaaPoista
  4. SEEPRA! Miekin tahon yhteystilaan juttui!

    VastaaPoista