10. helmikuuta 2012

Virhepeukalo

Niin kuin varmasti moni muukin, haluaisin onnistua pitämään viherkasveja hengissä. Olen kuitenkin onnistunut hukuttamaan kaktuksen ja melkein riistämään hengen sellaiselta vahalehtiseltä kasvilta, joiden pitäisi kestää mitä vain. Viherkasvit antaisivat kuitenkin asuntoon tunnelmaa ja happea. Niinpä ostin elämän ohuen langan varassa roikkuvan vahalehtiseni kaveriksi halpisruukkuruusun K-marketista.


Tämä on nyt ollut tämännäköinen jo toista viikko. Ostin tarkoituksella ruusun, jossa kukat olivat vasta nupulla, mutta en arvannut että niiden kukkimiseen menee näin kauan. Olenko kärsimätön vai vain onneton tunari?

Sesam, aukene!

En ole istuttanut ruusua uuteen ruukkuun vaan se on siinä kaupan muovipurkissa. Povaako se huonoa kukkaselleni? Ruusu sijaitsee asunnon valoisimmalla paikalla ja olen kastellut sitä ahkerasti, ja myönnettäköön, välillä hönkinyt lehtiin päin.


Kaunishan se ruusu on noinkin, ei siinä mitään. Haluaisin kuitenkin nähdä ruukkuruusuni puhkeavan kauniinvalkoiseen kukkaan. Johtuneeko keväästä.

1 kommentti:

  1. Jatka vain happista hönkimistä! Kukat tykkää aj alkavat kukoistaa!

    VastaaPoista