1. elokuuta 2012

Metropoli mahtuu keittokomeroon

Ihastuin joku aika sitten Marimekon leikkuulautoihin. Olevinaan kesän kunniaksi annoin itselleni luvan ostaa mielestäni kalliin, mutta kovin kauniin, Metropoli-leikkuulaudan.

Leikkuulauta Marimekko, 27 e.
























Se sopii mustavalkoiseen keittiööni kuin nyrkki silmään. On se onneksi myös käytännöllinen, koska toinen leikkuulautani on puinen ja raskas, ja joskus laiskottaa liikutella sitä jokaisen pikkujutun takia.



















Ainoa harmistus on se, ettei lauta tunnu kestävän käyttöä. Se on nyt ollut käytössä vajaan pari kuukautta ja olen saanut sen naarmuille sahalaitaisella tomaattiveitsellä. Sileät veitset eivät tähän mennessä ole tehneet pintaan jälkeä.


















Harmittaa, koska vaikka tykkäänkin kauniista esineistä, en haluaisi keittiööni koristelautaa. Muutenkin minusta dissainin ajatus on tehdä käyttöesineistä kauniita, ei tehdä kauniita esineitä, joita voi myös käyttää. Aion siis edelleen sivallella tomaattia laudan päällä ja katsoa kuinka käy.

4 kommenttia:

  1. Dissain käyttöön! Arjen iloksi ja kaunistukseksi, kunnes on aika hankkia uusi!

    VastaaPoista
  2. Mikä helvetti on dissqain? Dissaatteko jotain? :( minä haluaisin sen puutarhurin parhain leikkuulaudan ja pyyhkeet sen setin kaveriksi sitten.

    VastaaPoista
  3. Soon savvoo! :)

    MOT Kielitoimiston sanakirja
    DISSAIN (taivutus: dissaini/a, -ssa jne.) (taide)teollisuuden tuotteiden muotoilu, suunnittelu.

    VastaaPoista
  4. (Minä haaveilen Vattenblänk-tarjottimesta, vaikken sitä varsinaisesti millään tavalla tarvitse. Mutta JOS tarviisin, niin sitten se.)

    VastaaPoista