3. elokuuta 2012

For the love of paisley

Rakastan paisley-kuosia. Varsinkin lakanoissa ja rikkaitten ihmisten vilteisssä. Vilttiä minulla ei (vielä) ole, mutta lakanoita olen onnistunut raijaamaan ulkomailta Zara Home -liikkeistä.Lakanoita paisley-kuosilla saa myös Stockmannilta (ihanan kallista) ja Ikeasta (laatu epäilyttää), mutta Zara Homessa laadun ja hinnan tähdet ovat oikeassa asennossa. Olen hankkinut paisley-kuosisen aluslakanan ja pussilakanan Espanjasta, koska Suomesta ei Zaran kodintavaraosastoa löydy. Muutenkaan kuosillisia aluslakanoita ei tunnu löytyvän mistään. More is more  ei kai istu lakanoissakaan suomalaiseen tyyliin.


Arjen luksusta!

Pussilakana on toiselta puolelta vaaleampi ja toiselta sinisempi. Yleisvärimaailma on violetti, joten yhdistin lakanaan Nanson keijukaistyynyliinat. Zaran tyynyliinat ovat ikävä kyllä väärän kokoisia, muuten nukkuisin ehdottomasti yltä päältä paisley-kuvioon kääriytyneenä.


Kunpa Suomeenkin saataisiin vähän värikkäämpiä lakanoita, vaikka sitten Zara Homen valikoimista. (Ellos myy Zara Homea, mutta valikoima on rajallinen.)

3 kommenttia:

 1. Juu ehdottomasti Zara Home Suomeen! Ikävä kyllä Madeiralta ei saanut raahattua koko osastollista Suomeen. Ja ne tuoksut joita pyysin tuliaisiksi, ovat niin parhaita!

  VastaaPoista
 2. Yksi yö nukuttu Ikean paisley-lakanoissa! Pesin ne ensin, jotta tuntuisivat kotoisilta. Olen yllättynyt, että lakanat ovat niin topakat eli edellisen lakanaostoksen laatu Ikealta ylittyy reippaasti.
  Nämät ovat ruskeasävyiset...

  VastaaPoista
 3. Hanne, juu, ei niillä matkalaukun painorajoituksilla ikävä kyllä paljoa tuoda. :)

  Inkku, hyvä tietää. Odotan jatkoraportointia, koska varmaankin tässä tulee Ikean-reissuja Laukun kanssa.

  VastaaPoista