6. lokakuuta 2011

Tick said the ticker to the Tick

En käynyt Habitaressa, mutta tietooni on sittemmin tullut, että siellä oli esillä nerokasta uutta designia. Ihastuin aivan täysin Jakob Schenkin suunnittelemiin Tick-pöydänjalkoihin. Niin, pelkkiin jalkoihin, mutta ideana onkin, että metallista taivutetut jalat toimivat klipsuina, joiden väliin voi napsauttaa minkä tahansa kokoisen pöytälevyn. Ihanaa! Jalat ovat vielä kaiken lisäksi kauniit, katsokaa vaikka:


Kuva: schenkworks.com



















Itse haluaisin juuri tuollaisen vähän kuluneen puunvärisen levyn pöytätasoksi. (Tuo näyttää muuten vanhalta Lundian hyllytasolta.) Jalat saisivat mielellään olla mustat. Näissä kuvissa on nelikulmaisia levyjä, mutta klipsu taitaa toimia myös pyöreällä levyllä. Ei siis pääse kyllästymään!


Kuva: treehugger.com


Kuva: schenkworks.com


































Plussia tässä on siis ihan kauheasti, mutta miinuksena on se, etteivät jalat kai ole kenelläkään tuotannossa, eli niitä ei saa vielä mistään. Tosin Treehugger-sivustolla kirjoitettiin näköjään kesäkuussa näin: "Schenk is bringing the design to market in the coming months, starting with a model that will put the table 35cm (14in) off the ground. The tick will retail for around 60€." Jaksanko odottaa?
 

PS. Minä en ainakaan joko saanut toimimaan tai osannut käyttää Schenkin Tick-sivun linkkejä. Olenko ainoa?


2 kommenttia:

  1. Mustat jalat, puinen pöytälevy... Mitä mahdollisuuksia! Jos iskee romantiikannälkä, vois spreijailla pitsikuvioita pöytäpintaan tai maalata jotain itämaista ornamenttiä metalliväreillä... Tai shakkiruutua. Tai laittaa levyksi lasia tai muovia tai ihan mitä vaan! Loistava, loistava iddee!

    VastaaPoista
  2. Niin, ja just se vielä lisäksi, että myös muotoa voi muuttaa. Koska mie haluan nyt neliskanttisen pöydän, mutta ymmärrän myös pyöreiden pöytien päälle.

    VastaaPoista