26. lokakuuta 2011

Misc.



Siinä se nyt on, Tivoli Audion radio. Kanavanväännin kohdassa ysikasikasi, aikuisten musiikkiradio. Olemme kuunnelleet rempan aikana sekalaista sekoitusta käännösiskelmiä, savoksi laulettuja hittejä ja outoja vanhoja Tampere-aiheisia renkutuksia. Paras rempparadio siis. Tivoli päätynee ikkunalaudalle jahka se on saatu siivottua kitistä, pölystä ja sekalaisista työkaluista.

Posti toi tällä viikolla muutakin mukavaa: kuvissa H&M:n suihkuverho. Päädyin lopulta siihen, koska hinta oli kohdillaan ja arvelin, että tuo kuvio ja väri sopisi ehkä parhaiten rumiin kaakeleihini. Ihan hyvältähän se näyttää, joskin pituutta on hieman liikaa. Materiaali oli odotettua paksumpaa, mutta ei onneksi kuitenkaan sellaista ihan koppuraa muovia.

Siellä ne glitter-kukat kurkistelee kaakeleissa.
Lintu!

Koska verho on läpikuultava, se näyttää harmaalta ja sävy sopii kaakeleideni päheään marmorijäljitelmäkuvioon. Tässähän alkaa olla jo tykötarpeet kasassa. Joko mainitsin, että jättitöllö jo olla möllöttää kirjahyllyssä?

6 kommenttia:

  1. Hehe, tuo hopeinen seinä näyttää ihan huumevalonsiniseltä. :D

    Mutta ihana suihkuverho ja ihana ratio. Ysiysikasia voi kyllä suositella kaikille, soon just hyvä ja rauhalline, ei huudeta, ei kirota, ei puhuta päälle siellä.

    VastaaPoista
  2. Sweeeeeeet. Nyt miekin ehkä haluan salaa radion vaikka melkein kaikkia kanavia vihaankin.

    VastaaPoista
  3. En tajua mistä se sininen tuonne heijastuu. Olikohan ulkona sininen hetki vaikkei ole vielä edes lunta?

    Mie haluaisin ottaa radion kuuntelun tavaksi, mutta pitää tosiaan löytää kanava, jonka toimittajat ei rievo ihan kauheasti.

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää!
    Meillä kuunnellaan ratiota työmatkoilla (Länsi-Tampere - Hervanta) joka aamu ja ilta. Yksi mitä en todellakaan suosittele on kotiseutuni kauhistus Järviradio. Jostain kumman syystä se kuuluu täälläkin.

    VastaaPoista
  5. Nyt heräsi heti kiinnostus Järviradiota kohtaan. :) Pitää kattoa josko se löytyis.

    VastaaPoista
  6. Radionkuuntelu on leppoisaa ja fiksua, kunhan ei huudeta ja lasketella ärräpäitä. Hieno radio! Suihkuverho on todella kaunis! Hyvät hankinnat!

    VastaaPoista