18. maaliskuuta 2013

Pieni Ego

Olen etsinyt tarpeeksi moderneja espressokuppeja virtaviivaisten espressolusikoitteni pariksi. Sain minimalistiset Alessin lusikat nimpparilahjaksi jo jonkin aikaa sitten, mutta kaapistani löytyvät espressokupit eivät sopineet niihin.Modernit mutta kuitenkin minulle muodoiltaan tarpeeksi pehmeät Stefan Lindforsin Ego-kupit ovat juuri passeli pari hieman omaperäisille lusikoille. Sain kupit lahjaksi, mutta osasin toivoa niitä, koska näin erän Sokoksen hyllyssä ennen joulua. (Vaikuttaa siltä, että olen joko tosi kiltti tai sitten lähipiirini on kova lahjomaan.)


Ego-kupeista tulee muuten mieleen ensimmäinen näkemäni Brittein Big Brother, jota näytettiin Suomen telkkarissa. Oliko talossa astioina Ego-sarjaa? (Kyllä oli! Löysin todistusaineistoa juutuubista, kyseessä on vuoden 2002 BB.)6 kommenttia:

 1. Jees Egolle!
  Meillä on käytössä 4kpl isoja teekuppeja jo vuodesta 2006. Ja nimenomaan se iso on kokonsa puolesta sellainen, että uskaltaa tarjota kahveet vieraillekin, eivätkä tule vihaiseksi saatuaan liian vähän :) Myös muotoilijana arvostan - kuppeja ei tarvitse jättää mihinkään kaapin peräosaan, vaan voi pitää vaikka aina esillä.

  VastaaPoista
 2. Jeespä hyvinnii! Siihen pyritään, että kaikki astiat olis sellaisia, joita voisi pitää vitriinissä jos jostain syystä haluaisi pitää kaikkia astioita vitriinissä. :)

  VastaaPoista
 3. On se kaunis! Mixei Stefan Lindfors ennää suunnittele juttuja? Kaipaan edelleen myös Boy-laseja, sellaisia matalia ja värittömiä.

  VastaaPoista
 4. Hämeenlinnassa oli yhdessä kahvilassa 2000-luvun alussa käytössä Boy-lasit. En ole aikoihin nähnyt niitä enää missään, ei ole myöskään nettikaupoissa osunut vastaan.

  VastaaPoista
 5. Juu, Boy-laseja ei juuri näy. Löysin joskus muutamia tummansinisiä myynnissä Huutiksessa, mutta väri oli väärä.

  VastaaPoista