12. syyskuuta 2012

Paperista asiaa

Alehaukka on jälleen käynyt halpakaupoissa naatiskelemassa tarjonnasta. Tällä kertaa haaviin tarttui Lidlin mainioita kasvopapereita.Mitkä kuosit! En voinut vastustaa eläinkuosia paisleystä nyt puhumattakaan, joten oli ostettava kaksi pakettia kasvopaperia. Ja minähän säilytän kasvopaperia Ikean teräksisessä säilytysrasiassa. Jos sellaista ei kuitenkaan löydy, niin en voi kuin suositella Lidliä kasvopaperidiileriksi, koska kyllähän nämä nyt ne iänikuiset kukkaset ja metsämaisemat päihittävät.


Balsamiakin on pantu! Syysflunssa tulkoon, olen valmis.Toinen uutuus jännittävällä paperirintamalla on Lambin wc-paperi, johon on painettu runoja. Idea vaikutti minusta naurettavalta ja vähän mauttomaltakin, mutta olihan nämä uutuudet kokeiltava. Tekstirullat näyttävät yllättäen ihan kivalta paperikorissani.

Mutta on se kyllä.


3 kommenttia:

  1. Kyllä. Mie en oo noihin kasvopapereihin vielä ottautunut, mutta vannoutuneen Lambi-fanin on kyllä testattava runovessapaperia. Onkohan sitä myös mustalla fontilla? Arvostan myös niiden pakkausten hipsterikaritsaa.

    VastaaPoista
  2. Mustaa fonttia miekin peräänkuulutan, ei niissä taida ola eroja. Tuossa paperissa on tekstiä sinisellä ja vihreällä. Joo, se hipsterikaritsa on söpö!

    VastaaPoista